Sør Osteopati AS
© Copyright 2024 Osteopat og Fysioterapeut Øystein Lorentzen. Osteopati - fysioterapeut - behandling - ryggproblemer - Kristiansand. post@sor-osteopati.no

Musearm

- Smerter relatert til arbeid med datamaskin

Behandling i Kristiansand

Har du belastningsskader i armen? For eksempel: musearm, tennisalbue, golfalbue, kalde fingre, nummen følelse i armen/hånda, nedsatt kraft i armene/hendene?

Kroppen vår er ikke lagd for å sitte stille. Langvarig arbeide i sittende stilling, spesielt med mye bruk av datamus, kan gi problemer fra nakken og ryggen helt ut i armen.

Årsaken til problemene i armen finnes sjeldent lokalt i armen. Behandling lokalt på problemet i armen kan som regel avhjelpe problemet kun midlertidig og det vil komme tilbake på et senere tidspunkt.

Vanligvis har arbeidet i sittende stilling påvirket leddene og bindevevet i overkroppen slik at blodforsyningen og den nervemessige forsyningen til armen er forstyrret. Dette kan igjen forårsake at man får belastningsskader i armene.

Derfor er det nødvendig å undersøke og behandle nakken, ryggen og ribbenene, skulderledd og de andre leddene i relasjon til skulderbeltet og organene som har forbindelse til nakken og ryggen, i tillegg til selve armen.